GILLIES STEADING

Set within the stable quadrangle, this large steading will be created from the original stone walls of a former wash or store room.

Overlooking the shared courtyard on one side and open fields on the other, this modern home provides a wealth of space for family living.

Accommodation includes: five double bedrooms, including a master with en-suite, a family bathroom, shower room; open-plan kitchen/dining/living room, separate family room and a utility room.

Gillies Steading has its own private garden and a garage located in the shared garage block.

Privacy Policy | Website Terms of Use | All content © Juniper Projects Ltd, | Website Design by: The Write People for Design Ltd

Privacy Policy | Website Terms of Use
All content © Juniper Projects Ltd,
Website Design by: The Write People for Design Ltd