POLMAISE STABLE

Gartur and Polmaise stable were originally one L-shaped building. The stable will be divided into two, creating two truly unique homes.

With open views to the mountains beyond, this very special building has been transformed into a wonderful family home. The open-plan kitchen/dining/ living room has a stunning vaulted ceiling and provides a superb space to entertain. Also on the ground floor is a family room/bedroom four, utility and shower room.

The handmade oak staircase leads to three further bedrooms on the first floor, including a master with en-suite and dressing room, and a family bathroom.

It benefits from an integral garage and private enclosed garden.

Privacy Policy | Website Terms of Use | All content © Juniper Projects Ltd, | Website Design by: The Write People for Design Ltd

Privacy Policy | Website Terms of Use
All content © Juniper Projects Ltd,
Website Design by: The Write People for Design Ltd