POLMAISE STABLE

Gartur and Polmaise stable were originally one L-shaped building. The stable will be divided into two, creating two truly unique homes.

With open views to the mountains beyond, this very special building has been transformed into a wonderful family home. The open-plan kitchen/dining/ living room has a stunning vaulted ceiling and provides a superb space to entertain. Also on the ground floor is a family room/bedroom four, utility and shower room.
Dining kitchen with vaulted ceiling
The handmade oak staircase leads to three further bedrooms on the first floor, including a master with en-suite and dressing room, and a family bathroom.

It benefits from an integral garage and private enclosed garden.

The stonework has been repaired and lime pointed
Wet room design with wall hung vanity unit
Hand crafted staircase
View to Trossachs mountain range

Privacy Policy | Website Terms of Use | All content © Juniper Projects Ltd, | Website Design by: The Write People for Design Ltd

Privacy Policy | Website Terms of Use
All content © Juniper Projects Ltd,
Website Design by: The Write People for Design Ltd